metalhella.blogg.se

En blogg om livet som småbarns/tvåbarnsmor. Välkommen in i vår värld <3

Playdate m Mathilde och Cornelis

Publicerad 2015-06-03 20:49:19 i Allmänt,

När jag pluggade på Lärarhögskolan delades vi in i något som kallades för studentarbetslag. Dessa gjordes om vid varje termins- eller kursstart så vi alla fick öva på att arbeta i tillsammans i alla möjliga sorters grupper.

De flesta studentarbetslagen trivdes jag väldigt bra i. Det var väldigt roligt att lära känna så många nya människor och arbeta ihop med människor jag kanske inte skulle tytt mig till i vanliga fall. 

Det var ett av dessa arbetslag som utmärkte sig lite extra. Vi kom att bli lite extra nära vänner och började umgås mer och mer på fritiden. Vi åt middagar tillsammans och drack en hel del vin samt snackade om livet. Detta har vi sedan fortsatt med, minst en gång i månaden har vi försökt att ses.

Nu är det så lustigt att fyra av oss fem har fått barn nästan samtidigt. (Alla fem har även ett barn var sedan tidigare) Våra senaste tillskott föddes 9/12, 23/1, 28/1 samt 6/4. De är alltså ganska nära varandra i ålder, det är så himla roligt! Vi har därför kunnat träffas med barnen på playdates (och tjejsnack) titt som tätt. 

Ambitionen är att alla fyra ska kunna vara med samtidigt men än har vi inte lyckats få till det. Snart så.. Idag träffade iaf jag och Bernhard både Mathilde och Therese samt Johanna och Cornelis. Bebisarna studerade varandra nyfiket och småjollrade till varandra. 

Tänk att dessa små bebisar, deras storasyskon och även den femte vännens lilla kille kommer växa upp tillsammans. Så mysigt att ha livet fullt av vänner redan från det man föds <3

Tänk, i år har vi varit vänner i tio år. Det har hänt oerhört mycket på dessa år. Blir spännande att se vad nästa tio år har att bjuda på..!



Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela