metalhella.blogg.se

En blogg om livet som småbarns/tvåbarnsmor. Välkommen in i vår värld <3

Möhippa och stundande bröllop

Publicerad 2013-07-01 15:54:13 i Allmänt,

Vi har äntligen haft möhippa för vår fina vän Therese som gifter sig med sin Mattias nästa lördag. Möhippan blev en dag fylld av skratt och minnen från de år vi känt varandra. Vi satte Therese lite på prov där hon gick fundera både kring hur väl hon känner sin blivande make samt hur väl hon minns de olika kvällar vi tjejer haft tillsammans. Riktigt roligt att höra hur Therese funderade kring alla olika saker! 
 
Therese och jag hann prata en hel del om vad det är som gör att hon är så säker på att det är just Mattias som hon valt till sin livskamrat. Hon berättade om den ömsesidiga respekt de känner för varandra och det hördes tydligt att deras dagar tillsammans genomsyras av kärlek och glädje. Så fint. Det gör mig så glad att veta att en av mina bästa vänner gifter sig med en sådan bra person. Jag är övertygad om att de kan se fram emot en väldigt ljus och vacker framtid tillsammans.
 
På lördag är det dags för bröllopet. Ett utomhusbröllop med utsikt över vattnet. Det kommer nog vara svårt att hålla ögonen helt torra. Det kommer antagligen bli alldeles fantastiskt!
 
amor vincit omnia
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela