metalhella.blogg.se

En blogg om livet som småbarns/tvåbarnsmor. Välkommen in i vår värld <3

Parkteatern - Clownen Manne

Publicerad 2015-06-12 19:24:29 i Allmänt,

Idag var parkteatern på visit i Hässelby. På Maltesholmsbadet skulle Clownen Manne uppträda och Wilhelms förskola skulle dit! Eftersom Wilhelm är ledig varje fredag åkte vi dit på egen hand och mötte upp gruppen på plats. 

Vi tog även sällskap av Johanna, Saga och Cornelis. Vi tänkte att Saga och Wilhelm skulle kunna leka och ha kul tillsammans under eftermiddagen. 

Det var gassande sol och tack och lov hade jag tagit med mig UV-tältet hemifrån. Bernhard hängde i tältet hela föreställningen och det var så skönt att veta att han var skyddad från solen.

Föreställningen var jättebra, Manne fick alla barn att skratta så de vred sig och det var ju för härligt att se! Wilhelm tyckte att det var kul men när Manne och hans kompanjoner sprang ut i publiken för att spruta vatten på folk blev det lite läskigt. Wilhelm kröp då längst in i tältet och stannade där tills alla var på scenen igen! :)

Efter föreställningen ville Wilhelm och Saga bada. Jag trodde inte att de skulle våga sig ner i det iskalla vattnet men jodå - de var i direkt och ville sedan inte komma upp på länge! Även Bernhard plaskade med sina små fötter i vattnet och blev riktigt arg när jag lyfte upp honom! 

Vi hann även med glass i solen, lek i parken och en himla massa funderingar kring allt som sker runt oss innan vi trötta (men glada) landade hemma! Nu blir det nog en tidig kväll för käre lille Wiwi!





Kommentarer

Postat av: Kersti

Publicerad 2015-06-13 00:47:01

Vilken härlig dag! Att få träffa en sådan klassiker som Clownen Manne och få ta sommarens första utomhusbad på samma dag och dessutom i så trevligt sällskap!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela