metalhella.blogg.se

En blogg om livet som småbarns/tvåbarnsmor. Välkommen in i vår värld <3

Helgsammanfattning

Publicerad 2015-06-14 23:14:49 i Allmänt,

Det har varit en fullspäckad helg minst sagt. Vi startade lördagen med att fixa i trädgården. Solen gassade, Bernhard sov i vagnen och Wilhelm och jag tog med honom på en sväng i området. 

Vi såg att två grannpojkar lekte i sandlådan och Wilhelm ville såklart joina dem. De lekte en stund medan jag snicksnackade med deras föräldrar. Mycket trevligt! 

Tiden rusade snabbt iväg och vi gjorde oss i ordning för nästa punkt på dagordningen - dop. Lilla Astrid döptes i Sollentuna kyrka och alla barn fick vara delaktiga och "hjälpa till". Wilhelm hängde på även om han tittade något förvirrat åt mitt håll då och då. (Vi är ju icke troende så de gånger vi befinner oss i kyrkan är just på dop, bröllop och begravningar så han är inte direkt van vid allt bedjande osv) Det var i alla fall en fin ceremoni och lilla Astrid var fullkomligt bedårande! 

Mysigt också vid dopfikat tillsammans med våra fina vänner. Wilhelm var så glad över att hinna leka med Nova och Saga, de har så roligt tillsammans! 

Efter dopet bar det iväg till Märsta för att träffa Cilia, Kaizar och Inez. De har köpt hus och vi var såklart nyfikna och ville inspektera varje vrå! De bjöd på supergod mat och det var så kul att äntligen ses igen!! 

Idag har vi haft barnens farmor och hennes man på besök. Wilhelm var så glad att de kom, jag tror han skrattade 80% av tiden. Han fick verkligen busa av sig ordentligt! 

Vi avslutade söndagen med att hämta ut min vinst - lådbilen - samt två par shorts som vi köpt till Bernhard. Det blev ett spännande projekt att få hem både lådbil och oss själva men till slut fick vi till det. Nu återstår bara att mecka ihop den. Spännande! 




Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela