metalhella.blogg.se

En blogg om livet som småbarns/tvåbarnsmor. Välkommen in i vår värld <3

Hem i förändring

Publicerad 2016-03-30 11:17:23 i personligt,

Vi har nu börjat få mer och mer ordning här hemma. Saker från mitt föräldrahem samt från mammas barndomshem samsas med nya saker vi köpt och saker barnen skapat. Det blir en kärleksfull blandning och jag njuter verkligen av att se detta. 

En sak jag länge längtat efter att få på plats var en stringhylla som vi fått efter mamma. Hon uttryckte särskilt att hon ville att jag och Rodrigo skulle ha den eftersom vi tycker mycket om 50-talsinredning. Nu sitter den uppe och vi har fyllt den med fina saker. 



Äldre kamera från morfar.

Teaterkikare
Figuriner (Lisa Larsson)
Balansgubben från mormor och morfar

Johanna (Lisa Larsson)

Morfars älskade nalle! 



Jag älskar att blanda gammalt och nytt. Det blir en sådan livfull mix! 

Girls night out

Publicerad 2016-03-10 13:03:47 i Allmänt,

Ikväll ska jag in till stan och träffa mina fina tjejer. En kväll som jag sett fram emot så länge. Det är väldigt skönt att då och då ge sig ut i verkligheten. Att sminka upp mig, ta på mig en snygg klänning och få känna mig som Helena, inte bara mamma-Helena. Yes, jag vet att det absolut inte är något som hindrar mig från att klä upp mig, sminka mig osv även när jag är hemma. Men det är lite svårare när jag har en liten gofis som  hänger mig i benet och behöver min uppmärksamhet mer än vad spegeln gör.

Därför tycker jag att dessa tjejkvällar förgyller månaden alldeles extra mycket. Det är dessutom inte bara hela fixa-till-nig-grejen som är det allra bästa. Det är något som är ännu mer värdefullt. Att få sitta ner vid ett bord, äta i lugn och ro och samtidigt få avhandla så oerhört många viktiga samtalsämnen ihop med de bästa vänner som finns - det är ren och skär lycka!! 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela