metalhella.blogg.se

En blogg om livet som småbarns/tvåbarnsmor. Välkommen in i vår värld <3

Utflykt till stan och Casting.

Publicerad 2015-06-25 20:45:12 i Allmänt,

Vi tog bussen idag igen. Den här gången fortsatte vi även med tunnelbanan in mot stan. Wiwi var överlycklig! Mormor gjorde oss sällskap också så Wiwi satt glatt i hennes knä och pratade om allt (och alla) han såg. Han är så rolig att vara ute och åka med. 

Bernhard var inte superimponerad utan somnade mot slutet av resan. Han tittade dock nyfiket på övriga resenärer som kom och gick. 

Vi passade på att leka en stund i Vasaparken innan vi mötte upp Rodrigo. Wilhelm verkade trivas bra i parken, han hoppade studsmatta, åkte rutschkana och sprang upp och ner för de mjuka kullarna. 

Vi fick även sällskap av min moster och morbror, kul att ses (och väldigt bra att de kunde hjälpa mamma lite med Bernhard medan jag sprang efter Wilhelm). Vi avslutade vistelsen i parken med en glass i solen.

Runt tre mötte vi upp Rodrigo för nästa äventyr. Idag var nämligen hela familjen kallad till casting inne i stan. Vi skulle fotograferas tillsammans och om vi blir utvalda kommer vi synas i reklamannonser i flera länder. 

Alla fyra blev fotograferade men Bernhard var den som blev allra noggrannast fotograferad. Han fick klä av sig till blöja och visa alla fina delar av sin lilla kropp. Han skrattade glatt mot kameran precis som om han var van vid det! Lilla sötnosen! 

Nu väntar vi spänt för att se om vi hör något från dem. Hör vi inget före 10 juli valde de några andra. Håll tummarna! Spännande!! 









Kommentarer

Postat av: Life of Johanna

Publicerad 2015-06-27 11:00:54

Så fina bilder! Håller tummarna för att de väljer er =)

Nej precis, det kostar liksom inget och dela på fb eller sin blogg. Och vill man inte så slipper man liksom. Svårare än så är det ju inte :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela