metalhella.blogg.se

En blogg om livet som småbarns/tvåbarnsmor. Välkommen in i vår värld <3

Nu är det sommarlov!!

Publicerad 2015-06-18 23:05:49 i Allmänt,

Idag gick Wilhelm sin sista dag på förskolan inför sommarlovet. Han ska nu vara ledig i åtta veckor. De första två veckorna är det bara Wiwi, Bernhard och jag som är hemma och efter det börjar även Rodrigos semester. 

Det ska bli så mysigt att ha åtta veckor tillsammans då vi slipper jäkta upp på morgonen, kunna bada och leka ute hela dagarna. Typ. I min drömvärld blir sommaren en period då båda barnen är ständigt glada och jag är en sån där toppenmamma som ser solbränt fräsh ut och håret svallar. Vad brukar man säga? Det du tänker blir du, inte sant?! Vi kör på det! 

Nu svävade jag visst bort från ämnet lite..

Vi tackade i alla fall pedagogerna på förskolan med en liten present och önskade glad sommar. Vi fick dessvärre veta att en (av mycket få) förskollärare ska börja på ett annat ställe efter sommaren. Han är den pedagog vi känt oss allra mest trygga med och han har varit en starkt drivande kraft i de projekt de gjort så det var oerhört tråkigt att få veta detta.. Håller nu tummarna för att de lyckas hitta en minst lika grym ersättare! 






Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela