metalhella.blogg.se

En blogg om livet som småbarns/tvåbarnsmor. Välkommen in i vår värld <3

En dag i ripvidet

Publicerad 2015-06-17 22:34:08 i Allmänt,

Idag skulle vi äntligen ses. Alla tjejerna kunde vara med (mitt gäng fr lhs) och nästan alla barnen skulle komma. Vi bokade in att vi skulle ses hos Johanna och sedan promenera bort till parkleken "ripvidet" tillsammans. 

Tyvärr blev Therese tvungen att lämna återbud eftersom en av hennes tjejer fått öroninflammation. Wilhelm blev lite ledsen när han hörde att Nova inte skulle komma eftersom han sett fram emot att leka med henne. Som tur var skulle ju Saga komma och Wilhelm älskar att leka även med henne! 

Vi mammor satt med våra minisar i skuggan/solen och snackade medan Saga och Wilhelm lekte i alla delar av parken. En alldeles underbar förmiddag! 

När vi sedan skulle gå hem ville Wilhelm så gärna titta lite inne i Sagas hus. Det var helt ok med Johanna så Wilhelm och Saga hann leka en lång stund i hennes rum innan vi påbörjade vägen hemåt. 

Eftersom Wilhelm hade vaknat ovanligt tidigt märkte jag hur hans humör började svikta. Jag bestämde mig då för att promenera hem istället för att ta bussen. Halvvägs hem insåg dock Wilhelm att han var på väg att missa en bussresa och ifrågasatte detta starkt. Vi gjorde då en kompromiss och åkte de sista tre stationerna hem. Läget var nu under kontroll igen.

Väl hemma däckade vi alla tre och sov en stund innan vi påbörjade kvällen. Imorgon är det dags för Wilhelm att gå sin sista dag på förskolan innan semestern, sedan ska vi ha åtta härliga veckor tillsammans! Lovely! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela