metalhella.blogg.se

En blogg om livet som småbarns/tvåbarnsmor. Välkommen in i vår värld <3

Billy Idol blev Mulle Meck

Publicerad 2015-06-28 21:06:33 i Allmänt,

Vi hade planerat denna dag noga. Först skulle vi fixa klart i trädgården, sedan skulle båda barnen bada, efter det lunch, sedan spårvägsmuseet. Efter spårvägsmuseet skulle vi åka förbi graven eftersom det är pappas födelsedag och slutligen skulle vi till Gröna  Lund för att kolla på Billy Idol. 

Vi blev lite sena redan från start men bestämde oss för att ta spårvägsmuseet  även om det skulle bli en kort visit. Vi har ju ändå årskort så det blir ingen större kostnad även om besöket inte blir så långt. 

När vi kom fram visade det sig stt vi var nästan helt ensamma på museet. Så härligt!! Wilhelm hade alla fyra tågborden för sig själv och det var ledigt i nästan alla förarsäten och alla tågvagnar. Lyx!! Vi stannade tills museet stängde och gav oss sedan iväg vidare mot nästa mål. 






Vi styrde kosan mot Skogskyrkogården och familjegraven. Idag är det min pappas födelsedag så vi tog med fika för att kunna sitta ner vid graven en stund. Rodrigo hade packat ner kaffe, bulle och Festis, Wiwi och jag handlade lite riskakor och choklad. Jag köper alltid en ros som jag lägger på gravstenen, idag valde jag en vackert orange. Jag gjorde även ett hjärta av tusenskönor och tände två ljus. Vi satt en bra stund och njöt av stillheten. Det var så fridfullt och fint i sommarsolen. 




Vi åkte vidare mot Djurgården och Gröna Lund. Idag spelade Billy Idol och vi hade sett fram emot konserten länge. Vi tänkte parkera strax utanför så vi inte behövde gå så långt med barnen. Väl framme på Djurgården såg vi hur kön ringlade sig lång längs gatan. Vi insåg direkt att det var totalkört för oss..! Vi skulle aldrig kunna stå i den långa kön med barnen, dessutom visste vi inte ens om vi skulle komma in när vi väl var framme. Vi vände genast om.

Kvällen avslutades istället med ett besök i mulle meck-parken. En underbar lekpark där Wiwi verkligen stortrivs! Det blev en väldigt lyckad kväll även om den inte riktigt blev som vi tänkt från början.. 






Kommentarer

Postat av: Kersti

Publicerad 2015-06-29 00:27:08

Vilken underbar dag

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela