metalhella.blogg.se

En blogg om livet som småbarns/tvåbarnsmor. Välkommen in i vår värld <3

Ålder är bara en siffra.

Publicerad 2015-06-16 23:08:26 i Allmänt,

Idag skulle jag och Bernhard som vanligt gå över till mormor vilket blivit ett stående inslag varje tisdag. Det skulle dock bli en något annorlunda visit idag för vi skulle få sällskap av två personer.

Den ena var Bernhards mormors syster (tillika min moster) Karin och den andra personen var min mormors bästa vän Wera. Wera är en oerhört häftig dam/tjej som är väldigt nära 100års-strecket. Hon har levt ett oerhört innehållsrikt liv och har ju hunnit vara med om så mycket att det inte skulle kunna gå att skriva ner på en dag knappt.

Hon är fortfarande hur pigg som helst och när man pratar med henne går det absolut inte att tro att hon nästan är 100 år. Man kan prata med henne om allt och hon hänger med i allt som sker i världen, både teknikmässigt och på övriga sätt. Att hon har facebook beskriver är väl ett tydligt exempel på det? En riktigt härlig människa, full av livsglädje och energi. 

Det var så roligt att få träffa henne och Bernhard charmade henne med sitt lilla busiga leende. Wera är verkligen ett levande bevis på att åldern bara är en siffra, man är den man är inuti! 

Kommentarer

Postat av: Kersti

Publicerad 2015-06-16 23:31:35

Kan bara instämma. Fantastiskt givande och inspirerande att få ha förmånen att känna och ha känt Wera i hela mitt liv.
Det skulle vara en stor glädje att få bli så gammal om man fick vara som hon.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela